Vrije Vergadering: De lichamen van de mens - de wereld waarin hij leeft

Bijdrage

Naar aanleiding van enkele opmerkingen en vragen in verband met de aan de activiteiten van de Vereniging verbonden kosten, besliste de Nationale Sectie om zich aan te passen aan de vereisten van onze moderne maatschappij en een kleine bijdrage te vragen als deelname in de kosten.

Alle activiteiten blijven toegankelijk voor alle geïnteresseerden, die we van harte verwelkomen om, samen met ons te zoeken naar wat echt belangrijk is in het leven: te zoeken naar de Waarheid.

In Antwerpse loges
Bijdrage vanaf 2016 Voordrachten Studieavonden
Leden € 2 Gratis
Niet-leden € 7 € 2 vanaf de tweede maal
In Brusselse loges
Bijdrage vanaf 2016 Voordrachten Introduction à la Théosophie Pensées de Krishnamurti Studieavonden
Leden € 2 € 2 € 2 Gratis
Niet-leden € 7 € 5 € 5 € 2 vanaf de tweede maal
Illustratie
Mens - Da Vinci
Details
Datum en uur: 
31/03/2011 - 20:00 tot 22:00
Moderator: 
Christian Vandekerkhove
Bijdrage: 
Vrije bijdrage

De lichamen van de mens - de wereld waarin hij leeft.

Hoe vaak horen we niet spreken over chakra’s, astraal lichaam, etherisch dubbel en dergelijke. De esoterie beweert dat de mens verschillende lichamen heeft. De wetenschap maakt hier komaf mee door te stellen dat we enkel een fysiek lichaam hebben en tot dusver geen andere lichamen werden waargenomen. Overigens, als die andere lichamen bestaan, waaruit bestaan ze en waar zijn ze dan wel, dat we ze niet kunnen zien?

Deze avond geeft Christian een inleiding over de 7 werelden van evolutie en de plaats van de mens daarin, volgens de theosofie en verwante stromingen.

Iedereen is van harte welkom!

Christian Vandekerkhove is lid van onze loge.