De Liefdekracht in ons

Bijdrage

Naar aanleiding van enkele opmerkingen en vragen in verband met de aan de activiteiten van de Vereniging verbonden kosten, besliste de Nationale Sectie om zich aan te passen aan de vereisten van onze moderne maatschappij en een kleine bijdrage te vragen als deelname in de kosten.

Alle activiteiten blijven toegankelijk voor alle geïnteresseerden, die we van harte verwelkomen om, samen met ons te zoeken naar wat echt belangrijk is in het leven: te zoeken naar de Waarheid.

In Antwerpse loges
Bijdrage vanaf 2016 Voordrachten Studieavonden
Leden € 2 Gratis
Niet-leden € 7 € 2 vanaf de tweede maal
In Brusselse loges
Bijdrage vanaf 2016 Voordrachten Introduction à la Théosophie Pensées de Krishnamurti Studieavonden
Leden € 2 € 2 € 2 Gratis
Niet-leden € 7 € 5 € 5 € 2 vanaf de tweede maal
Illustratie
Hart
Hart
Details
Datum en uur: 
zondag, 21 november, 2021 - 11:00
Spreker: 
Sabine Van Osta
Bijdrage: 
Voordrachten: voor leden: € 2. Voor niet-leden: € 7. Studieavonden: voor leden: gratis. Voor niet-leden vanaf de tweede maal: € 2.

De theosofische beweging staat o.a. bekend om haar bijzondere aandacht en zorg voor het verbinden van Oosterse en Westerse wijsheidsstelsels. Dit streven heeft vooral als doel te komen tot de Ene Wijsheid, die aan alle stelsels ten grondslag ligt. In tegenstelling tot wat vele cursussen, schema’s en boeken zouden kunnen doen vermoeden, hoeven we voor die Ene Wijsheid niet gek ver te zoeken. De Boodschap die er echt toe doet, de oneindige Bron, is er een van alle tijden, van alle plaatsen en van alle mensen van goede wil. En ook in de huidige tijd, is die nog even bereikbaar, als ze altijd al is geweest. Tijdens deze korte, meditatieve voorstelling, worden een aantal elementen aangereikt om die Bron te bereiken.

Wie niet aanwezig kan zijn in de lokalen, kan de voordracht ook volgen via Zoom.

Zoom link: https://us02web.zoom.us/j/89709567558

 

Iedereen van harte welkom!