Toegepaste Theosofie - Ecodorpen, Auroville

Bijdrage

Naar aanleiding van enkele opmerkingen en vragen in verband met de aan de activiteiten van de Vereniging verbonden kosten, besliste de Nationale Sectie om zich aan te passen aan de vereisten van onze moderne maatschappij en een kleine bijdrage te vragen als deelname in de kosten.

Alle activiteiten blijven toegankelijk voor alle geïnteresseerden, die we van harte verwelkomen om, samen met ons te zoeken naar wat echt belangrijk is in het leven: te zoeken naar de Waarheid.

In Antwerpse loges
Bijdrage vanaf 2016 Voordrachten Studieavonden
Leden € 2 Gratis
Niet-leden € 7 € 2 vanaf de tweede maal
In Brusselse loges
Bijdrage vanaf 2016 Voordrachten Introduction à la Théosophie Pensées de Krishnamurti Studieavonden
Leden € 2 € 2 € 2 Gratis
Niet-leden € 7 € 5 € 5 € 2 vanaf de tweede maal
Illustratie
Grondplan Auroville
Details
Datum en uur: 
28/02/2013 - 20:00 tot 22:00
Moderator: 
Garsett Larosse
Bijdrage: 
Vrije bijdrage

Auroville werd in 1968 gesticht  door  de Moeder en Sri Aurobindo en ligt in Zuid-India, tussen Chennai en  Pondicherry. Doel was een internationale stad op te richten voor 50.000 mensen, een plaats voor spiritueel en materieel onderzoek naar een levende belichaming van een ware menselijke eenheid. Auroville telt inwoners uit 45 verschillende landen, uit alle sociale klassen en culturen, van alle leeftijden (de gemiddelde leeftijd is 30 jaar).

Het vormt een sociaal laboratorium met tal van interessante projecten, zoals de inventarisatie van geneeskrachtige planten in de holistische geneeskunde.

We verwelkomen dan Garsett Larosse die ons Auroville zal leren kennen en die ons tevens  een meer algemeen beeld zal geven over ‘ecodorpen’.