Toegepaste Theosofie - Esoterie

Bijdrage

Naar aanleiding van enkele opmerkingen en vragen in verband met de aan de activiteiten van de Vereniging verbonden kosten, besliste de Nationale Sectie om zich aan te passen aan de vereisten van onze moderne maatschappij en een kleine bijdrage te vragen als deelname in de kosten.

Alle activiteiten blijven toegankelijk voor alle geïnteresseerden, die we van harte verwelkomen om, samen met ons te zoeken naar wat echt belangrijk is in het leven: te zoeken naar de Waarheid.

In Antwerpse loges
Bijdrage vanaf 2016 Voordrachten Studieavonden
Leden € 2 Gratis
Niet-leden € 7 € 2 vanaf de tweede maal
In Brusselse loges
Bijdrage vanaf 2016 Voordrachten Introduction à la Théosophie Pensées de Krishnamurti Studieavonden
Leden € 2 € 2 € 2 Gratis
Niet-leden € 7 € 5 € 5 € 2 vanaf de tweede maal
Illustratie
Details
Datum en uur: 
22/09/2011 - 20:00 tot 22:00
Moderator: 
Een gastspreker uit andere traditie
Bijdrage: 
€ 5,00

Deze periode vol van turbulentie en verandering, zowel individueel, als in groepen, landen en planetair vraagt om omkadering, inzicht, verduidelijking. Mis deze unieke kansen niet en voel u dan ook meer dan van harte welkom elke 4de donderdag van de maand.

U wordt uitgenodigd om vanaf half september tot eind november 2012 mee te reizen door het ontluikende, bewustzijnsverruimende landschap van Alice A. Bailey en Helena Roerich, vertegenwoordigers van de Raya en de Agni Yoga.

Uw gastheer gidst u doorheen een verhaal van erkenning en verwondering: Telkens startend vanuit het Kosmische beeld, zoemt hij in tot bij de ethiek van het dagelijkse leven. Geen holle woorden en verre denkbeelden, zonder hun toepassing op het leven van elke dag, het leven zoals u het ervaart en kent, het leven zoals het is en kan zijn.

Uw gastheer van dienst neemt u mee doorheen volgende onderwerpen:

  • in september 2012: De zeven stralen
  • in oktober 2012: De Hiërarchie
  • in november 2012: Open forum

Net als vorig jaar krijgt U, naast het theoretische kader, bruikbare tools mee voor dagelijkse toepassing.

De spreker kiest ervoor om de groepsdynamica optimaal te laten spelen. Dit houdt o.a. in, dat hij sterk inspeelt op de spontane interacties van de deelnemers.

Belangrijke info:

Deelname in de kosten:

Per avond: 5,00 euro.

Meer informatie:

Tel. 0476 879 968 of 0486 631 997 of E-mail: secretary@logewittelotus.be