De Geheime Leer: Wat zijn levensatomen?

Bijdrage

Naar aanleiding van enkele opmerkingen en vragen in verband met de aan de activiteiten van de Vereniging verbonden kosten, besliste de Nationale Sectie om zich aan te passen aan de vereisten van onze moderne maatschappij en een kleine bijdrage te vragen als deelname in de kosten.

Alle activiteiten blijven toegankelijk voor alle geïnteresseerden, die we van harte verwelkomen om, samen met ons te zoeken naar wat echt belangrijk is in het leven: te zoeken naar de Waarheid.

In Antwerpse loges
Bijdrage vanaf 2016 Voordrachten Studieavonden
Leden € 2 Gratis
Niet-leden € 7 € 2 vanaf de tweede maal
In Brusselse loges
Bijdrage vanaf 2016 Voordrachten Introduction à la Théosophie Pensées de Krishnamurti Studieavonden
Leden € 2 € 2 € 2 Gratis
Niet-leden € 7 € 5 € 5 € 2 vanaf de tweede maal
Illustratie
Tak Vrede - Gent
Details
Datum en uur: 
maandag, 12 oktober, 2015 - 19:30 tot 21:30
Spreker: 
Gaby Spileers

Lid van:

Bijdrage: 
Vrije bijdrage

De Geheime Leer van H.P. Blavatsky is, sinds de erste uitgave in 1888 een klassieker voor geïnteresseerden in alternatieve wegen van denken over de werkelijkheid.

Het fysieke lichaam bestaat in essentie uit energie, of beter gezegd energieën, in de vorm van elektronen en protonen zoals de huidige natuurwetenschap ze noemt. Deze zijn voortdurend in beweging; ze zijn onafgebroken actief en worden door theosofen de belichamingen of manifestaties van levensatomen genoemd. Deze levensatomen zijn tijdens het fysieke bestaan dat de mens op aarde leidt, in zijn lichaam ingebouwd, hoewel ze, althans het merendeel ervan, niet van buiten hem afkomstig zijn maar hun oorsprong in de mens zelf hebben.

De heer Gaby Spileers is lid van de Theosofische Loge Tak Vrede. Hij zal ons deze avond heel duidelijk en uitgebreid uitleg geven over levensatomen.

Iedereen van harte welkom!