De Zeven Stralen

Bijdrage

Naar aanleiding van enkele opmerkingen en vragen in verband met de aan de activiteiten van de Vereniging verbonden kosten, besliste de Nationale Sectie om zich aan te passen aan de vereisten van onze moderne maatschappij en een kleine bijdrage te vragen als deelname in de kosten.

Alle activiteiten blijven toegankelijk voor alle geïnteresseerden, die we van harte verwelkomen om, samen met ons te zoeken naar wat echt belangrijk is in het leven: te zoeken naar de Waarheid.

In Antwerpse loges
Bijdrage vanaf 2016 Voordrachten Studieavonden
Leden € 2 Gratis
Niet-leden € 7 € 2 vanaf de tweede maal
In Brusselse loges
Bijdrage vanaf 2016 Voordrachten Introduction à la Théosophie Pensées de Krishnamurti Studieavonden
Leden € 2 € 2 € 2 Gratis
Niet-leden € 7 € 5 € 5 € 2 vanaf de tweede maal
Illustratie
Lotus
Details
Datum en uur: 
zondag, 2 april, 2017 - 11:00 tot 13:00
Spreker: 
Ellen Schiltz
Bijdrage: 
Voordrachten: voor leden: € 2. Voor niet-leden: € 7. Studieavonden: voor leden: gratis. Voor niet-leden vanaf de tweede maal: € 2.

Naast de hoofdstroom van alle religies is er een meer onbekende stroom van kennis  die  vroeger  alleen  voorbehouden  was  voor  ingewijden. Dit is de esoterische psychologie, die een universele wetenschap is. Dit betekent dat deze psychologie van toepassing is op alles in het universum.  

De esoterische psychologie gaat over de Zeven Stralen en hun invloed op alle vormen die zij bezielen. De Zeven Stralen vormen dus het fundament van deze nieuwe psychologie.