Innerlijke transformatie

Bijdrage

Naar aanleiding van enkele opmerkingen en vragen in verband met de aan de activiteiten van de Vereniging verbonden kosten, besliste de Nationale Sectie om zich aan te passen aan de vereisten van onze moderne maatschappij en een kleine bijdrage te vragen als deelname in de kosten.

Alle activiteiten blijven toegankelijk voor alle geïnteresseerden, die we van harte verwelkomen om, samen met ons te zoeken naar wat echt belangrijk is in het leven: te zoeken naar de Waarheid.

In Antwerpse loges
Bijdrage vanaf 2016 Voordrachten Studieavonden
Leden € 2 Gratis
Niet-leden € 7 € 2 vanaf de tweede maal
In Brusselse loges
Bijdrage vanaf 2016 Voordrachten Introduction à la Théosophie Pensées de Krishnamurti Studieavonden
Leden € 2 € 2 € 2 Gratis
Niet-leden € 7 € 5 € 5 € 2 vanaf de tweede maal
Illustratie
Details
Datum en uur: 
zondag, 19 januari, 2020 - 11:00 tot 13:00
Spreker: 
Nog te bepalen
Bijdrage: 
Voordrachten: voor leden: € 2. Voor niet-leden: € 7. Studieavonden: voor leden: gratis. Voor niet-leden vanaf de tweede maal: € 2.

Begin 2019 verscheen een extra Theosofia, geheel gewijd aan Joy Mills.

Gerespecteerd en wereldwijd bewonderd voor haar diepgaande studie en begrip van de eeuwige wijsheid was zij een geliefde leraar en schrijver. In de vijfenzeventig jaar dat zij lid was van de TS schreef zij veel artikelen over theosofie en verwante onderwerpen in The Theosophist en The Quest. Joy mills schreef ook verschillende boeken en was een dichter. Een uitgebreide collectie van lezingen, essays, artikelen, foto’s, boeken enz. is nu beschikbaar in de Krotona Library & Research Center in Ojai.

Joy Mills leefde een waarlijk theosofisch leven vol dienstbaarheid en is ook nu nog voor ons een inspirerend en energiek leider.

Uit dit extra nummer van Theosofia overlopen we het artikel ’Innerlijke transformatie’ en kijken naar wat dit voor ons kan betekenen.

Deze activiteit is in samenwerkig met Loge Antwerpen.

Iedereen van harte welkom!