Universele Goddelijke oerkrachten in het fysieke en geestelijke bestaan

Bijdrage

Naar aanleiding van enkele opmerkingen en vragen in verband met de aan de activiteiten van de Vereniging verbonden kosten, besliste de Nationale Sectie om zich aan te passen aan de vereisten van onze moderne maatschappij en een kleine bijdrage te vragen als deelname in de kosten.

Alle activiteiten blijven toegankelijk voor alle geïnteresseerden, die we van harte verwelkomen om, samen met ons te zoeken naar wat echt belangrijk is in het leven: te zoeken naar de Waarheid.

In Antwerpse loges
Bijdrage vanaf 2016 Voordrachten Studieavonden
Leden € 2 Gratis
Niet-leden € 7 € 2 vanaf de tweede maal
In Brusselse loges
Bijdrage vanaf 2016 Voordrachten Introduction à la Théosophie Pensées de Krishnamurti Studieavonden
Leden € 2 € 2 € 2 Gratis
Niet-leden € 7 € 5 € 5 € 2 vanaf de tweede maal
Illustratie
Cover van het boek
Details
Datum en uur: 
zondag, 6 maart, 2016 - 11:00 tot 13:00
Spreker: 
Mira Lootens
Bijdrage: 
Voordrachten: voor leden: € 2. Voor niet-leden: € 7. Studieavonden: voor leden: gratis. Voor niet-leden vanaf de tweede maal: € 2.

Dit prachtige boek van Mira stemt tot nadenken. Zij is erin geslaagd om op een onderbouwde manier te wijzen op de enerzijds complexe en anderzijds toch evenwichtige verhoudingen binnen het universum, zowel op fysisch en op geestelijk vlak. Zij baseert zich daarbij op resultaten van wetenschappelijk onderzoek, verworvenheden uit de filosofie, bevindingen van mystici en eigen ervaringen.

Maria (MIRA) Lootens volgde muziekstudies aan het Conservatorium van Antwerpen en was actief werkzaam  als muzikant en muzieklerares. Ook was ze werkzaam als schilder en heeft ze verscheidene succesvolle tentoonstellingen gehouden met  kosmische onderwerpen en landschappen, geïnspireerd door de boeken van Tolkien. Ze volgde 5 jaar cursussen over Astronomie en Kwantumfysica en ze heeft intense studie gedaan van o.a. Natuurwetenschappen, Natuurgeneeswijzen, filosofische, spirituele en religieuze  onderwerpen.

Wie meer wil weten over dit boek, nodigen we van harte uit voor deze voordracht.

Mira is lid van onze loge.

Media: 
BijlageGrootte
Afbeeldingspictogram boek Mira.png218.49 KB